G.W.M.C.B. 42ste Internationaal Treffen 2020

Beste Leden,

De kogel is weer door de kerk, de afspraken zijn gemaakt, de overeenkomsten ondertekend : het 42ste Internationaal treffen van onze GWMCB zal doorgaan in Jalhay (SPA) op de terreinen van Camping Spa d’Or van donderdag  14/5/20 tot zondag 17/5/2020.

De officiële aankondiging van het treffen, met de bekendmaking van de plaats en faciliteiten zal gebeuren op de GWEF website.

Voor dat jullie nu deze boodschap gaan verspreiden willen we jullie nog het volgende meegeven aan zeer belangrijke informatie :

Op deze camping zijn er verschillende Vakantiehuisjes / accommodaties te huur in verschillende prijscategorieën gedurende het Treffen aan zeer aantrekkelijke prijzen! Met uitzondering van de Basic Trekkershut, hebben alle huisjes verwarming, een keuken, zitkamer, TV, aparte slaapkamers en een badkamer met WC en douche.

Wens je dus niet met de tent op het treffen te verblijven, kan je dus zo’n huisje huren. Er zijn verschillende types van huisjes met een speciale, aangepaste prijs gedurende ons Internationaal Treffen. De opgesomde prijzen zijn voor de accommodaties op basis van 3 nachten.

Ik som ze hier even op :                Type Flores 2     (Max. 4 personen)                          180€

                                                               Type Flores 3     (Max. 6 personen)                          210€

                                                               Type O’Hara       (Max. 4 personen)                          165€

                                                               Type Taos           (Max. 6 personen)                          270€

                                                               Trekkershut       (Max. 2 personen)                          125€

Wil je van deze gelegenheid tot overnachting gebruik maken dan dien je als medewerker of G.W.M.C.B. lid zo snel mogelijk te reserveren als je zeker wil zijn van de beschikbaarheid van je keuze. (OP = OP)

En dan nog even dit : het huren van bovengenoemde is exclusief de toegangsprijs tot het treffen en de aangeboden faciliteiten tijdens de duur van het evenement. Dat wil zeggen dat de medewerkers 35€ per persoon (korting van 10€ op de toegangsprijs + T-shirt + drank, ontbijt en 1 warme maaltijd per gewerkte dag van minimum 6 uur) voor het Treffen betalen en de Gold Wingers die lid zijn van een Europese Goldwingclub (dus ook onze G.W.M.C.B. leden) 45€ per persoon betalen. Er is, net zoals vorig jaar, geen bezoekersregeling van toepassing tijdens het treffen aan verlaagd tarief. Deelname aan het evenement gedurende 4/3/2 of 1 dag(en) kost dus 45€, zoals we op onze jaarlijkse ledenvergadering uitvoerig hebben besproken en gezamenlijk hebben beslist. Uiteraard is in de toegangsprijs van het treffen het kamperen op de daarvoor voorziene plaatsen en terrein inbegrepen.

Indien je al vanaf woensdag 13 mei wenst te komen, dat kan, je dient wel rekening te houden dat het treffen start op donderdag. Voor deze extra overnachting betaal je dan 10€ per tent aan de G.W.M.C.B. ter plaatse.

Wat betreft de mobilhomes : elke deelnemer of medewerker die wenst deel te nemen aan het treffen met Mobilhome dient zich vooraf in te schrijven en te betalen VOOR 1 april 2020. De mobilhomes staan eveneens binnen in de camping op een afgebakend terrein.

Dit dient te gebeuren via met een email aan Dirk Blomme -> office@gwmcb.be

gecombineerd met de overschrijving van het bedrag op de bankrekening van onze G.W.M.C.B. :

IBAN : BE63 7352 0721 3408

BIC : KREDBEBB

Met vermelding van: Mobilhomereservatie 2020 – club – lidnummer – aantal personen

OPGELET : MOBILHOME RESERVATIES WORDEN NIET AANGENOMEN DOOR DE RESERVATIEDIENST VAN CAMPING SPA D’OR – ALLEEN VIA ONS SECRETARIAAT!

Voor reservatie van de VAKANTIEHUISJES/ACCOMMODATIES:

CONTACTGEGEVENS:  Dhr. ALEX DRIES +32 476 93 16 21 – alexdries@corsendonkhotels.com

Men spreekt Nederlands/Frans/Duits & Engels

Met de beste groeten,

Het Bestuur

Frédéric, John, Marc, Dirk, Filip en Mark

Last Updated on 26 maart 2020