Kerstwingersrit

Beste KerstWings,

Deze brief heb ik gisterenavond kunnen lezen op Faceboek in de groep GWMCB,

Met de Corona, die heel de wereld in zijn greep heeft, kunnen wij ook niet anders dan de opgelegde maatregelen te volgen, en gaat onze openingsrit NIET door. Hierbij wil ik jullie toch oproepen om sympathisanten op te roepen dat we de rit gecanceld hebben, en ik ga ook mijn best doen om de leden waarvan ik de e-mails van heb, te kontakteren.

Het zaaltje is reeds afgezegd, en de GWMCB is op de hoogte gesteld van onze beslissing.

De vergadering wordt helaas weeral uitgesteld, maar ik hou jullie op de hoogte hierover.

So Long,
Lucky Rick

Brief van de GWMCB

25/03/2020

Beste Gold Wing rijders, leden en sympathisanten,

We zijn nu al een week verder sinds het in werking treden van de specifieke maatregelen van de overheid naar alle inwoners van België door de Corona Pandemie.

Alhoewel deze regels zeer duidelijk zijn, blijkt eens te meer dat er nog steeds mensen zijn die vinden dat deze regels nu net niet op hun toepasselijk zijn. Niets is minder waar…

Als Clubbestuur van de G.W.M.C.B. willen we hier nogmaals bevestigen dat alle geplande activiteiten van onze club en zijn leden zijn afgelast welke in onze nationale kalender vermeld zijn tot nader bericht.

Indien een geplande activiteit binnen de “sperperiode” valt, dan is deze automatisch geannuleerd. Indien een geplande activiteit buiten de “sperperiode” valt, dan is het aan de organisator van de rit om het clubbestuur tijdig in te lichten van al dan niet plaatsvinden van hun activiteit.

Aangezien men nu aangeeft dat de penibele situatie van vandaag 8 tot 10 weken ons land in zijn greep zal houden, willen we aan al onze leden vragen om de maatregelen van onze overheid STRIKT op te volgen en jullie gezond verstand te gebruiken in deze voor iedereen toch moeilijke periode.

Elke persoon die zich bewust blootstelt aan dit ellendige virus en ziek wordt, neemt de genezingskansen weg van iemand die de regels WEL opvolgt. Heb respect voor elkaar, voor je gezin, je vrienden en jullie familie.

We willen hierbij eveneens een hart onder de riem steken voor alle mensen, waaronder een aantal van onze eigen clubleden, die zich onverdroten inzetten om onze maatschappij draaiende te houden en onze zieke medemensen helpen herstellen!

Ook voor onze clubleden die het smerige virus te pakken hebben: we wensen jullie een goed en snel herstel!

Hou het veilig, blijf gezond en… BLIJF IN UW KOT!

Voor het Clubbestuur,

Mark Vanderborght – Voorzitter Gold Wing Motor Club Belgium

Last Updated on 26 maart 2020